Utisci

O utiscima posle saradnje sa mnom možete čitati ovde.

utisci

“Nije bilo sumnji kada je u pitanju Željkovo angažovanje, s obzirom na  niz pozitivnih preporuka od ljudi kojima verujem. Željko je moler koji je potreban svakom domu – rešava usputno mnogobrojne kućne majstorije, a kada se vratite u stan, videćete da je prostor besprekorno okrečen  i da nema mnogo posla oko naknadnog čišćenja stana. 😀 Najiskrenija preporuka za ovog influensera, ovaaj molera i svaka čast na energiji i pristupu poslu. :)))”

Dragana Radojković, psiholog

utisci i preporuke

“Nisam imao nikakve sumnje za angažovanje Željka zbog preporuke koju sam dobio. U pogledu na majstore, promena u saradnji sa njim je da uvek dodje u zakazano vreme. Svaka preporuka zato što je jedan od najboljih majstora sa kojima sam sarađivao.”

Vladimir Lazarević, diplomirani ekonomista

utisci i preporuke

“Znajući Željka od ranije, bila sam sigurna da nema greške. Otvorio nam je oči da budemo u korak sa trendom, poslušali ga i nisamo se pokajali. Kvalitet, precizan i uredan rad. Plus smeh gratis.

Sjajan majstor i izuzetno dobar čovek. Preporučujem i potpisujem za njega.”

Ana Jovanović, diplomirani biolog

“Kao neko ko je pratio njegove radove preko društvenih mreža, bez razmišljanja sam ga kontaktirala za saradnju.

Izuzetno proesionalan, precizan, uredan i pre svega dobar čovek! Malo je reći da smo prezadovoljni. Željko pravi magiju rukama!“

Jelena Milošević, trgovac

“Željko je pravi profesionalac i nismo imali nikakvih dilema kada smo razmišljali o tome ko bi nam krečio stan. Koliko poverenja imamo u njega govori i sama činjenica da smo mu ostavili ključ i otišli na odmor, a sve nas se sačekalo gotovo i u perfektnom redu, čisto i uredno – kao da niko nije ni bio tu, osim naravno novih, lepih zidova i boje. Apsolutna preporuka sa naše strane za ovog vrednog majstora i ponavljam – pravog profesionalca!”

Tijana Banović Arsenijević, Diplomirani profesor italijanskog jezika i književnosti