Prirodni kamen – prodaja i ugradnja

Prirodni kamen je pravi odgovor za vas ako ste u potrazi za idealnim materijalom kojim biste osvežili vaš prostor. Bilo da je upitanju radni ili životni, rešenje se može naći u ovom prirodnom materijalu. Uklapa se podjedanko dobro i u tradicionalne i u moderne stilove.

Prodajom i ugradnjom prirodnog kamena se bavim dugi niz godina. Na vama je samo da odaberete vrstu i boju prirodnog kamena kojom želite da ulepšate prostor. Dimenzije u kojima možete naći prirodni kamen su od standardne širine 3cm različitih dužina, pa do širine od 5 ili 10cm a različitih dužina.

Vrste prirodng kamena koje možete izabrati su:

  • domaći prirodni kamen sečen na štanglice
  • uvozni prirodni kamen sečen na štanglice
  • travertin uvozni prirodni kamen sečen na ploče.

Prirodni kamen espreso Prirodni kamen plava studenica Prirodni kamen espreso Prirodni kamen travertin Prirodni kamen travertin

Veoma mi je stalo do celokupnog iskustava sa vama i iz tog razloga insistiram da svaki posao lično pogledam. Na taj način ću najlakše da utvrdim kako da izađem u susret svim vašim željama. Tek nakon toga pravim jedinstvenu ponudu samo za vas.

Svi termini za ugradnju prirodnog kamena do septembra su popunjeni. Ukoliko od tog perioda planirate renoviranje doma i ugradnju prirodnog kamena, pozovite me i zakažite vaš termin.

Što se tiče cena prodaje i ugradnje prirodnog kamena zavise od vrste i pozicija.

Cena prirodnog kamena je od 17e po metru kvadratnom pa na gore u zavisnosti od vrste prirodnog kamena.

Cena ugradnje prirodnog kamena je od 20e po metru kvadratnom za ravne površine. Stubovi i ćoškovi se računaju po dužnom metru i cena je od 20e pa na gore.

Svaki posao mora posebno da se pogleda i na osnovu toga se pravi jedinstvena ponuda.

Rezervišite vaš termin na vreme pozivom na broj telefona:

069/707-823